İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi 2020-2021 Dönem Sonu Karma Sanal Sergi

27.07.2021 10:08

Fakültemiz 2. Geleneksel Öğrenci Karma Sanal Sergisi, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında yürütülen Temel Tasarım, Grafik Tasarım, Dijital İllüstrasyon, Tipografi, Sayfa Tasarımı, Web Tasarımı, Reklam-Yayın Grafiği Tasarımı ve Bilgisayar Destekli  Grafik Tasarım derslerinde öğrencilerimizin yapmış olduğu uygulama çalışmalarından oluşmaktadır. Sanal sergimizde toplamda 300'e yakın çalışma yer almaktadır.

Öğrencilerimizin çalışmalarını dijital ortamda sizlerle buluşturan Fakültemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı ve Sanal Sergi Küratörü  Dr. Öğr. Üyesi Tamer KAVURAN'a çok teşekkür ediyor ve en kısa zamanda gerçek ortamdaki yeni sergilerimizle sizlerle buluşmayı diliyoruz.

Prof. Dr. A. Fulya ŞEN

Dekan V.

Not:

-Sergiyi gezerken kullanılabilecek kısayollar: W+S+D+A+E+Q tuşları

-Sergiyi tam ekranda gezebilmek için sağ üst kısımda bulunan ekran genişletme butonuna tıklayınız.

Sayfada sergiyi görememeniz durumunda yedek bağlantı için tıklayınız.