İLETİŞİM FAKÜLTESİ

FÜ Sinema Topluluğu (SİNEFİ), tüm üniversite öğrencilerine açık “Atölye Çalışmaları"na başladı

15.04.2022 14:14

Fırat Üniversitesi Sinema Topluluğu’nun (SİNEFİ) düzenlediği “Atölye Çalışmaları” 6-29 Nisan tarihleri arasında FÜ Rektörlük Kampüsü’nde yer alan Genç Ofis’te tüm üniversite öğrencilerine kapılarını açıyor.

Fırat Üniversitesi Sinema Topluluğu etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Topluluğun nisan ayına özel programı da belli oldu. 6-29 Nisan tarihleri arasında Veteriner Fakültesi yanında yer alan Genç Ofis”te; “sinema, kısa film, görsel tasarım, görsel efekt” başta olmak üzere birçok dalda sanatsal etkinlik gerçekleştirilecek.

İlki 6 Nisan’da başlayacak “Senaryo Atölyesi” 12:00-13.00 saatleri arasında yapılacak. Her atölye, alanında uzman öğretim elemanları ile iletişim fakültesi öğrencileri tarafından yapılacak.

Atölye çalışmalarına tüm öğrenciler ücretsiz olarak katılabilecek.

Atölye çalışmalarına katılabilmek için öğrencilerin linkte yer alan çevrim içi formu doldurması gerektiği bildirildi.

Linke tıklayarak etkinliğin detaylarına ulaşabilirsiniz.